JAVNI POZIV

Ekološki pokret ,,OZON“, uz podršku Misije OSCE-a, drugu godinu za redom, realizuje projekat ,,Škola ekološkog aktivizma’’ sa ciljem da doprinese kvalitetu javnog dijaloga i unapređenju stanja u oblasti životne sredine.

Program je interaktivnog karaktera i pruža mogućnost aktivnog učešća u javnom dijalogu oko aktuelnih tema iz oblasti životne sredine i utiče na unapređenje ličnih znanja vezanih za poznavanje nadležnosti i realizovanje namjenskih kampanja.

Želja nam je da otvaranjem važnih tema, uz učešće relevantnih institucija kao i zainteresovane javnosti i medija a kroz argumentovan dijalog utičemo na što efikasniju i bolju primjenu važećih zakona i otklanjaju identifikovanih propusta.

Program ,,Škola ekološkog aktivizma 2012”, koji će se ove godine realizovati u više opština i u periodu od 30. marta do 5. juna tekuće godine, ima interaktivni karakter i namijenjen je liderima podmlatka parlamentarnih političkih partija, predstavnicima medija i studentima postdiplomskih i završnih godina osnovnih studija.

Zainteresovani kandidati/kinje mogu poslati biografiju na e-mail: aleksandar.perovic@ozon.org.me ili se prijaviti na kontakt tel. Aleksandra Perovića, 067/608-083  do 26. marta 2012. godine.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s