ZELENO SRCE: OBEZBIJEĐENA JEDNOKRATNA POMOĆ ZA 24 LICA SA CETINJA

Humanitarna sekcija ,,Zeleno srce“, koja je dio Ekološkog pokreta ,,OZON“, u saradnji sa cetinjskim Centrom za socijalni rad organizovala je u četvrtak 19. Januara u podgoričkom hotelu ,,City,  Donatorsku konferenciju koja je imala za cilj da se obezbjede sredstva za 24 lica koja se nalaze na evidenciji ove javne ustanove, što je i ostvareno.

Ozonovo rukovodsto, na čelu sa mr Nikolom Perovićem, Predsjednikom Upravnog odbora Udruženja i koordinatorom ,,Zelenog srca“, uplatiće sredstva u visini od 1.200 € (hiljadu i dvijestotine evra), što znači da je obezbijeđena jednokratna pomoć od po 50 € (pedeset evra) za sva 24 lica koja je predložio cetinjski Centar za socijalni rad.

Doprinos ovom dešavanju dao je i Hotel ,,City” koji je bez nadoknade ustupio salu i potrebnu tehničku opremu za Konferenciju.

Takođe i više privrednih subjekata , kojima su proslijeđena imena i brojevi ličnih računa lica sa evidencije Centra za socijalni rad, obećalo je da će se pridružiti ovoj akciji ,,Zelenog srca“ i pružiti pomoć građanima/kama Cetinja, kojima je to veoma potrebno.

Ekološki pokret ,,OZON“ je ostvario komunikaciju i sa lokalnom upravom Prijestonice, čiji je predstavnik g-din Momčilo Martinović, prisustvovao Konferenciji i dogovoreno je da se nastavi saradnja u humanitarnim akcijama.

Sem primarnih ekoloških,  Ozon se trudi da u kontinuitetu organizuje i humanitarne akcije, kako bi i na taj način uticali na povećanje kvaliteta života zajednice i građanske solidarnosti.

Humanitarna sekcija ,,Zeleno srce“ je u prethodne tri godine, od kada postoji, realizovala značajan broj aktivnosti u zemlji i regionu, a naši članovi i partneri doniraju isključivo sopstvena sredstva i to direktno na račune korisnika/ca.

MATERIJAL ZA PREUZIMANJE:

Press clipping

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s