Podijeljenje diplome polaznicima/ama Škole Ekološkog Aktivizma

Polaznici programa sa Ambasadorom Adamovičijusem, šefom OEBS misije u Crnoj Gori

U Žutom salonu hotela ,,Crna Gora“ u Podgorici, Ambasador Šarunas Adamovičijus, šef OEBS misije u Crnoj Gori i g-đica Daliborka Pejović, direktorica Agencije za zaštitu životne sredine uručili su diplome polaznicim/ama programa Škola ekološkog aktivizma za 2011. godinu.

Svečanoj ceremoniji su prisustvovali i predstavnici Agencije za zaštitu životne sredine, Ministarstva održivog razvoja i turizma i JU ,,Centar za ekotoksikološka ispitivanja“, institucija koje su učestvovale u projektu.

Ovom prilikom promovisane su i dvije publikacije ,,Vodič za ekološke aktiviste“ i ,,Analiza za unapređenje implementacije Arhuske konvencije“ koje su urađene sa ciljem da utiču na povećanje interesovanja građana za učešće u donošenju odluka iz oblasti životne sredine.

Program je uspješno završilo 19 polaznika/ca predstavnika/ca parlamentarnih političkih partija, medija i studenata fakulteta iz oblasti životne sredine.

Projekat Škola ekološkog aktivizma realizovan je u saradnji OEBS misije u Crnoj Gori i Ekološkog pokreta ,,OZON“ i treća je zajednička aktivnost ove dvije organizacije u poslednjih 9 mjeseci.

Pres kliping:

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s