Trening o umrežavanju

Trenerski tim Udruženja građana ,,OZON“ Nikšić -Predrag Šćekić i Alesandar Perović prisustvovao je treningu za trenere o umrežavanju, koji se odražao od 1-3. oktobra u Strugi, Makedonija u organizaciji Mreže nezavisnih trenera KOCKA iz Skoplja i Milieukontakt International iz Amsterdama.

Trening je realizovan u okviru projekta ,,Evropska Partnerstva za Lokalne Zelene Agende“ koji se realizuje u Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori.

Pored domaćina i predstavnika Ozona, na treningu su prisustvovali i predstavnici organizacije civilnog društva EDEN iz Tirane.

Trener je bila Julijana Daškalov, a svi učesnici su dali doprinos realizaciji treninga, koji je bio veoma koristan i koncipiran tako da drži pažnju što potvrđuje dobar i aktuelan izbor teme ali i kvalitet realizatorke.

Zamaskirana Julka

Učesnici treninga su posjetili i Vevčane, jednu od zajednica u Makedoniji u kojoj je Zelene Agenda uspješno realizovana, gdje je organizovana večera u kući Mihaila Pupina, čuvenog naučnika.

Upriličen je i partnerski sastanak na kom su predstavnici Milieukontakt International, Kocke, EDEN-a i Ozona razgovarali o toku realizacije projekta i dinamici budući aktivnosti.

Učesnici ToT u Strugi

Ovaj projekat je finansijski podržan u okviru IPA 2008 programa – Civil Society Facility (Program podrške civilnom društvu): Podrška partnerskim aktivnostima „Životna sredina, energetska efikasnost, zdravlje i bezbijednost na radu“

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s