Održan trening za Radne grupe Zelene Agende

Mojkovac -U organizaciji Savjeta Zelene Agende Crne Gore, u mojkovačkom hotelu Palas, od 27-29. avgustva tekuće godine, organizovani su III sastanak članica i trening za radne grupe za monitoring i podršku implementacije Zelene Agende iz tri zajednice Ulcinj, Nikšić i Mojkovac.

III sastanak Savjeta iskorišćen je za usvajanje Akcionog plana rada do novembra 2010. godine i za dopunu SWOT analize i komentarisanje rezultata internog istraživanja o planovim ačlanica koje se tiču rada u Savjetu Zelene Agende.

Definisani su i planovi za naredni period i predloženo da se uradi Strateški plan rada Savjeta kojim bi se definisali i misija, vizija i ciljevi, kao i akcioni plan na period od 12 mjeseci.

Trening za radne grupe održali su Nenad Rikalo i Alekandar Perović, a značajan doprinos je dao i potpredsjednik opštine Mojkovac g-din Stevan Grdinić, koji je učesnicima treninga dao informacije potrebne za simulaciju sastanka monitoring grupe.

U dvodnevnom radu izvršen je i pregled postignutih rezultata i predstavljeno trenutno stanje procesa u sve tri zajednice a bilo je govora i o planovima za neredni period.

Više informacija o sastanku i treningu, kao i prateće materijale, mogu se preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji projekta Zelena Agenda Crne Gore:

http://www.greenagenda.net/montenegro/

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s