Održana konferencija za novinare povodom početka projekta Evropska partnerstva za lokalne Zelene Agende

Nikšić- U petak 14. maja tekuće godine, NVO Ozon je u svojim prostorijama upriličila konferenciju za novinare povodom početka projekta ,,Evropska partnerstva za lokalne Zelene Agende“ koji će se realizovati u Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori, u partnerstvu sa organizacijama civilnog društva KOCKA iz Skoplja, EDEN iz Tirane i Milieukontakt International iz Amsterdama, Holandija, koji je i nosilac projekta. Projekat je finansijski podržan od stane Evropske Unije u okviru IPA 2008.

Anđelija Kovačević, koordinatorka projekta za Crnu Goru

Nakon izjava za prisutne predstavnike medija od strane Aleksandra Perovića, direktora Udruženja građana ,,OZON“ Nikšić i Steva Muka , člana projektnog tima Tehničke podrške civilnom društvu (TACSO) koji je govorio o ciljevima tog projekta ali i o načinu saradnje sa NVO koje implementiraju projekte podržane od stane Evropske Unije, Anđelija Kovačević, koordinatorka projekta za Crnu Goru, održala je prezentaciju ,,Evropska partnerstva za lokalne Zelene Agende“, u kojoj je predstavila planirane projektne aktivnosti i finansijske detalje vezane za projekat.

Prezentacija projekta ,,Evropska partnerstva za lokalne Zelene Agende“

Ovaj projekat je finansijski podržan u okviru IPA 2008 programa – Civil Society Facility (Program podrške civilnom društvu): Podrška partnerskim aktivnostima „Životna sredina, energetska efikasnost, zdravlje i bezbijednost na radu“

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s