I Dan XVI Sajma ekologije

Budva – Nikšićke nevladine organizacije Društvo mladih ekologa, Proizvodnja zdrave hrane i Ozon djelile su promotivne materijale na zajedničkom štandu. NVO Ozon je promovisala Nacionalnu platformu Zelenu agendu, koja je nastavak projekta ,,Zelena agenda Crne Gore“, koja se realizuje u partnerstvu sa holandskom nevladinom organizacijom Milieukontakt International, te FORS Montenegro, Zelenim korakom i Agencijom za lokalnu demokratiju.

Nikšićki ekolozi

I dan XVI Sajma ekologije protekao je u druženju i dobrom raspoloženju a štand nikšićkih NVO je bio veoma posjećen. Posjetioci su naročito bili zainteresovani za ekološke cegere sa porukom ,,SAČUVAJMO CRNU GORU“, koji su djeljeni uz podršku Ministrarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine i Agencije za zaštitu životne sredine.

Štand nikšićkih organizacija posjetili su i Ministar Gvozdenović, direktorica Agencije za zaštitu životne sredine Daliborka Pejović, direktor HMZCG Luka Mitrović, kao i mnoge koleginice i kolege iz institucija koje djeluju u oblasti zaštite životne sredine.

Detalj sa štanda

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s