Pamet u glavu, plan na popravni

Nikšić- Nikšićke nevladine organizacije ALFA Centar, Društvo mladih ekologa Nikšić, Priroda, FORS Montenegro i Udruženje građana ,,OZON“ Nikšić u petak 09.04. i subotu 10.04.2010. godine prikupljali su potpise na glavnom nikšićkom trgu  da se promijeni plan za korišćenje hidropotencijala rijeke Morače, što je bio dio kampanje ,,Pamet u glavu, plan na popravni“ koju su pokrenuli Green Home i WWF.

Nikšić 09.10.2010.

Građani Nikšića su imali priliku da se lično pridruže kampanji i pozovu Vladu Crne Gore da ne kreće u realizaciju projekta koji po velikom broju pojedinaca i organizacija civilnog društva nije dovoljno kvalitetno pripremljen.

Nikšić 10.09.2010.

Članovi NVO Ozon su oba dana bili prisutni na trgu Slobode, strpljivo objašnjavali zainteresovanima o kakvoj je građanskoj inicijativi riječ i trudili se da u razgovoru sa građanima saznaju šta je zapravo njihov motiv da potpišu peticiju. Veliki broj potpisnika peticije je izrazio zabrinutost za namjeru Vlade da potopi dio teritorije bez dovoljno kvalitetnog plana i nejasne koristi za građane Crne Gore.

Volonteri NVO Ozon prikupljali su potpise na Filozofskom fakultetu, a bilo je omogućeno potpisivanje i u prostorijama Udruženja.

Saša- intervju za Slobodnu Evropu

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s