Prihvaćena inicijativa za umrežavanje gradova

Inicijativa za uključivanje Opštine Nikšić u projekat ,,Izgradnja kapaciteta za upravljanje energijom u gradovima“, potekla sa okruglog stola ,,Umrežavanje gradova u cilju povećanja energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije“ kojeg su  15.12.2009. godine, organizovale članice regionalnog ekološkog pokreta BELLS, nevladine organizacije Green home i Ozon, prihvaćena je od strane Savjeta za zaštitu životne sredine lokalnog parlamenta i upućena predsjedniku opštine g-dinu Radojičiću sa preporukom da odredi osobu koja će se uključiti u projekat.

Predsjednik opštine Nikšić je prihvatio predlog Savjeta i imenovao načelnicu Službe za zaštitu životne sredine opštine Veru Mirković, za učešće u projektu.

Savjet za zaštitu životne sredine je izrazio spremnost da podrži sve aktivnosti NVO Ozon koje imaju za cilj unapređenje stanja životne sredine na teritoriji opštine Nikšić.

Podsjećanja radi, nakon Nikšića, okrugli stolovi na istu temu upriličeni su i u opštinama Mojkovac i Ulcinj, u organizaciji NVO Green home i lokalnih partnera Opštine Mojkovac i NVO Zeleni korak.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s