Završena akcija prikupljanja e-otpada ,,Pretvori staro u novo“

Nikšić- Akcija prikupljanja elektronskog otpada iz domaćinstava ,,Pretvori staro u novo“,  koju je organizovalo Uduženje građana ,,OZON“ Nikšić, u periodu od 5.-25. novembra, završena je izvlačenjem nagrada.

Nagrađeni su Nikola Bojičić, sa kamerom, Lazar Miletić sa MP 4 plejerom i Maša Delić, sa USB diskom, svo troje iz O.Š. ,,Ratko Žarić“.

Nagrađeni učenici Nikola i Maša

Cilj akcije je bio ukazivanje na neriješen problem elektronskog otpada, te promocija reciklaže među učenicima osnovnih škola.

U akciji u kojoj su učesvovale O.Š. ,,Ratko Žarić“ i O.Š. ,,Olga Golović“, a gdje su koordinirale rukovodioci eko sekcija, nastavnice Tanja Korać i Nađa Lalatović prikupljeno je 31 prazni toner laserskih štampača i ketridž ink džet štampača, koji će biti ponovo upotrebljeni, što je i smisao reciklaže.

Dobitne kupone su izvukli Anđelija Kovačević iz Milieukontakt International, Milan Korać i Aleksandar Perović iz NVO ,,Ozon“.

Nagrade je obezbijedila NVO ,,Ozon“ u saradnji sa svojim partnerima.

Nagrađeni učenici Nikola, Lazar i Maša

Udruženje građana ,,OZON“ Nikšić planira da u drugom polugođu tekuće školske godine u akciju uključi sve osnovne škole iz Nikšića, a nagrada za najaktivnije učenike biće posjeta jednom od nacionalnih parkova.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s