Međunarodna konferencija „Klimatske promjene i održivi razvoj u Jugoistočnoj Evropi i Mediteranskom regionu“

Bečići– U organizaciji Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne i Ministarstva za životnu sredinu, vodu i tlo Italije 16. i 17. oktobra, u bečićkom hotelu ,,Splendid“, održana je Međunarodna konferencija „Klimatske promjene i održivi razvoj u Jugoistočnoj Evropi i Mediteranskom regionu“.

Konferencija je okupila preko 300 zvanica iz cijelog svijeta, 20 delegacija iz zemalja Mediterana i Jugoistočne Evrope, među kojima su i bili i Ministri zaštite životne sredine iz zemalja regiona.

Sa konferencije

Sa konferencije

Zahvaljujući Ministarstvu uređenja prostora i zaštite životne sredine Crne Gore, konferenciji su prisustvovali i 4 predstavnika NVO i to Darko Pajović iz Green Homa, Branko Lukovac iz Zelenih Crne Gore, Veselin Šturanović iz FORS Montenegro i Aleksandar Perović iz Udruženja građana ,,OZON“ Nikšić.

Direktor Ozona je iskoristio je i ovu priliku da razgovara sa vodećim ljudima Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine, Agencije za zaštitu životne sredine  i Ekološke inspekcije oko problema aerozagađenja u Nikšiću i tom prilikom dobio čvrsta uvjeravanja da ove institucije imaju namjeru da zaštite zdravlje građana Nikšića i životnu sredinu u najprostranojoj opštini u Crnoj Gori.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s