Predavanje Zelena agenda Crne Gore

SDC11758

02.10.2009.

Sinoć je u hotelu Onogošt, u okviru Škole urbane ekologije, održano predavanje: ,,Iskustvo Milieukontakta u radu sa lokalnim NVO – Zelena agenda“. Predavac je bila g- đica Anđelija Kovačević, projekt menadžerka Milieukontakt International za Crnu Goru.

SDC11765

Andjelija Kovacevic

U skoro 2 sata konstruktivnog razgovora, u kojem su polaznici bili izuzetno angažovani, približeni su im ciljevi projekta i predstavljen dosadasnji rad.

G-đica Dijana Mirković iz Agencije za lokalnu demokratiju, koordinatorka projekta za Nikšić, govorila je o pilot projektima realizovanim u toj zajednici.

SDC11768

Moderator je bio Aleksandar perović, direktor NVO ,,Ozon“.

Predavanju je prisustvovao i prof.dr Doderović sa Filosofskog fakulteta u Nikšiću, koji je pohvalio projekat i ukazao polaznicima na mogucnost licnog usavrsavanja.

SDC11772

Prof. Doderović je istakao da napori NVO sektora da se izbori za ocuvanje ustavnog opredjlejenja ekološke države Crne Gore treba cijeniti, te da polaznici moraju prihvatiti ovakve projekte kao ,,inkubator za dobijanje znanja, informacija i ideja, koje kasnije mogu primjeniti i dodatno razvijati u svojim institucijama“.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s