Počela Škola urbane ekologije

Otvaranje Škole urbane ekologije

Otvaranje Škole urbane ekologije

 

Nikšić, 24. 09.2009.

U organizaciji NVO ,,Ozon“ i Službe menadžera opštine Nikšić, večeras je u Hotelu Onogošt organizovano otvaranje Škole urbane ekologije.
Školu je svečano otvorila g-đica Tamara Đurović, predstavnica Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine, koja je pozdravila polaznike I generacije i izrazila želju da projekat bude uspješno realizovan.
G-đica Đurovic je istakla neophodnost dobre saradnje nadleŽnih institucija i nevladinih organizacija kao pretpostavku za unapređenje ukupnog stanja životne sredine, a naročito pohvalila napore NVO ,,Ozon“ da zajedno sa Službom menadžera putem edukativnih aktivnosti doprinese povećanju interesovanja za ekološke teme i time utiče na podizanje nivoa ekološke svijesti građana.
Prvi čas je imao informativni karakter a polaznici su potpisali ugovore o školovanju.
Projekat Škola urbane ekologije se realizuje u partnerstvu NVO ,,Ozon“ i Službe menadzera opštine Nikšić kao dio implementacije Lokalnog ekološkog akcionog plana (LEAP), uz finansijsku podršku Opštine Nikšic i Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine.
Medijski sponzor projekta je Lokalni javni servis RTVNK,  a za obezbjeđenje je zadužena Agencija za zaštitu i obezbjeđenje ,,DON security“.
Polaznici i organizatori

Polaznici i organizatori

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s